Uitgebrachte boeken 'Esoterisch Genootschap'

 

Introductie


Essays door de meesters van de Witte Broederschap doorgegeven via trance-medium Daan Akkerman.
De meesters van de Witte Broederschap zijn lichtwezens in de Kosmos. Eens waren zij mensen als jij en ik. Zij hebben het pad van incarnatie en reïncarnatie voltooid. Een van hen is Meester Lanto. Reeds vele jaren geven deze lichtwezens prachtige en onthullende informatie via Daan Akkerman aan het Esoterisch Genootschap van de Kring van Verbondenen door. Deze informatie is op deze tijd geënt, is actueel en zelfs voorspellend, maar ook het verleden wordt gesproken.

Antwoorden
Liefdevol geven de meesters van de Witte Broederschap hun informatie om ons in deze turbulente overgang te begeleiden. Zij vertellen over de Wet van Karma en laten de grote lijnen zien. De grote oorzaak van veel recente gebeurtenissen ligt in Atlantis.
Er komen antwoorden die tot onze bewustwording kunnen bijdragen, zoals:
- Wat is onze taak ?
- Wat is de zin van ons leven ?
- Hebben we religies nodig ?
- Waarom zijn er rassen en talen ?
- Waarom zijn er piramides gebouwd ?
- Wat zijn ufo's en graancirkels ?
Alle informatie, aanwijzingen en antwoorden worden al vanaf 1986 verzameld.

Overgang
Een kosmisch jaar van 26.000 aardse jaren wordt nu afgesloten. We staan aan het begin van het Aquarius-tijdperk, een tijdperk van vrijheid, gelijkheid en broederschap, van liefde en wijsheid. Direct contact met onze gids, levitatie, reizen in de Kosmos, wordt weer mogelijk.

Kosmische opdracht
Reeds in 1988 wordt tijdens een trancesessie gewag gemaakt van het voornemen om, in een later stadium, de informatie die door de Witte Broederschap wordt doorgegeven, in boekvorm uit te geven. In de loop der jaren hebben de meesters ons tijdens onze sessies steeds vaker aangespoord om de boeken samen te stellen. Zowaar een kosmische opdracht !

 

De volgende titels zijn uitgekomen

• Atlantis 

• Karma, ziekte, en de weg naar genezing (herziene uitgave)

• De Grote Omwenteling naar de nieuwe tijd

• De Godsvonk